Click_Hand   خانه      

  شانس من 

 
Monday , 21 April 2014 / دوشنبه , ۱ اردیبهشت ۱۳۹۳
خانه » آشپزی و تغذیه » بال مرغ تایلندی

بال مرغ تایلندی

بال مرغ تایلندی

بال مرغ را به روش های مختلفی میتوان تهیه کرد که هر کدام طعم و مزه منحصر به فردی دارند … بال مرغ تایلندی با سس تند و شیرین تایلندی یکی از این انواع است که من خودم واقعا از خوردن این بالهای خوشمزه سیر نمیشوم . شما هم امتحان کنید.
مواد لازم:
بال مرغ …. ۱کیلو
آرد سفید …. ۲۰۰- ۳۰۰گرم
کنجد بو داده …. ۱۰۰گرم
فلفل قرمز…. ۱قاشق غذا خوری
سویا سس …. ۱پیمانه
آب …. نصف پیمانه
بیکینگ پودر …. ۱/۲ ق م
سس تایلندی :
شکر …. ۲پیمانه
سرکه سفید …. ۳پیمانه
آب …. ۲پیمانه
سیر تازه له شده …. به مقدار لازم
فلفل پاپریکا …. ۲ ق غ
فلفل چیلی …. ۱ ق غ
طرز تهیه:
۱ – بال مرغ ها را تمیز کرده سپس با چاقو شیاری در یک طرف بال ایجاد می کنیم .
۲ – آرد، کنجد ، سویا سس ،آب ، فلفل قرمز ، نمک و بیکینگ پودر را کاملاً مخلوط کرده مایع خمیری به دست اید سپس بال ها را در ان ریخته وچند ساعت در یخچال قرار داده تا کاملاً مزه دار شود .
۳ – پس از چند ساعت بال ها را در روغن داغ فراوان یکی یکی انداخته تا کاملاً سرخ شده و رنگ آن ها کاملا قهوه ای شود . .
۴ – سپس در ظرف چیده و با سس تایلندی سرو می کنیم .
( استاندارد هر پرس جهت پیش غذا ۶عدد بال می باشد )
سس تایلندی :
ابتدا سرکه ، اب وشکر را روی حرارت قرار داده تا غلیظ شود .
پس از غلیظ شدن فلفل چیلی را به همراه سیر تازه له شده اضافه کرده وچند دقیقه اجازه دهید تا بجوشد وغلیظ شود ( مانند عسل ) ورنگ ان مایل به قرمز شود .

منبع عکس ها :

http://savoringtoday.com

http://latimesblogs.latimes.com

http://www.perfect10cookbooks.com

نکات :
۱ – میتوانید بیکینگ پودر را از مواد بالا حذف کنید ولی با این ماده بالهای شما پفکی تر میشوند .
۲ – میتوانید از نمک اجیناماتو به جای نمک معمولی استفاده کنید .
۳ – فلفل چیلی هر چقدر بجوشد این سس تند تر می شود .

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>