خانه » آشپزی و تغذیه » بال مرغ تایلندی

بال مرغ تایلندی

بال مرغ تایلندی

بال مرغ را به روش های مختلفی میتوان تهیه کرد که هر کدام طعم و مزه منحصر به فردی دارند … بال مرغ تایلندی با سس تند و شیرین تایلندی یکی از این انواع است که من خودم واقعا از خوردن این بالهای خوشمزه سیر نمیشوم . شما هم امتحان کنید.
مواد لازم:
بال مرغ …. 1کیلو
آرد سفید …. 200- 300گرم
کنجد بو داده …. 100گرم
فلفل قرمز…. 1قاشق غذا خوری
سویا سس …. 1پیمانه
آب …. نصف پیمانه
بیکینگ پودر …. 1/2 ق م
سس تایلندی :
شکر …. 2پیمانه
سرکه سفید …. 3پیمانه
آب …. 2پیمانه
سیر تازه له شده …. به مقدار لازم
فلفل پاپریکا …. 2 ق غ
فلفل چیلی …. 1 ق غ
طرز تهیه:
1 – بال مرغ ها را تمیز کرده سپس با چاقو شیاری در یک طرف بال ایجاد می کنیم .
2 – آرد، کنجد ، سویا سس ،آب ، فلفل قرمز ، نمک و بیکینگ پودر را کاملاً مخلوط کرده مایع خمیری به دست اید سپس بال ها را در ان ریخته وچند ساعت در یخچال قرار داده تا کاملاً مزه دار شود .
3 – پس از چند ساعت بال ها را در روغن داغ فراوان یکی یکی انداخته تا کاملاً سرخ شده و رنگ آن ها کاملا قهوه ای شود . .
4 – سپس در ظرف چیده و با سس تایلندی سرو می کنیم .
( استاندارد هر پرس جهت پیش غذا 6عدد بال می باشد )
سس تایلندی :
ابتدا سرکه ، اب وشکر را روی حرارت قرار داده تا غلیظ شود .
پس از غلیظ شدن فلفل چیلی را به همراه سیر تازه له شده اضافه کرده وچند دقیقه اجازه دهید تا بجوشد وغلیظ شود ( مانند عسل ) ورنگ ان مایل به قرمز شود .

منبع عکس ها :

http://savoringtoday.com

http://latimesblogs.latimes.com

http://www.perfect10cookbooks.com

نکات :
1 – میتوانید بیکینگ پودر را از مواد بالا حذف کنید ولی با این ماده بالهای شما پفکی تر میشوند .
2 – میتوانید از نمک اجیناماتو به جای نمک معمولی استفاده کنید .
3 – فلفل چیلی هر چقدر بجوشد این سس تند تر می شود .

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>